Om os/kontakt

Her kommer så mit formål kort fortalt: Jeg drømmer om at kunne dele mine erfaringer med andre og selv blive klogere af jeres svar.

Shoppen har håndlavede unikamodeller i børnetøj og diverse håndarbejde. Jeg er som min hjemmeside antyder lidt klassisk eller gammeldags og jeg  vil gerne give jer, der måske ikke lige har tid (eller lyst) til at lave håndarbejde selv, muligheden for at købe hjemmestrikket – “som mormor lavede det”.

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Min mail er kristine@mamabjerno.dk

Kristine med hue
En vinterdag på fodboldbanen med min datter..

Jeg er en gammeldags kvinde med begge ben på jorden. Jeg har valgt en gammeldags måde at holde hus på og sørger for at sikre god mad af rigtige råvarer, så meget økologi og miljørigtighed som jeg orker og – vigtigst af alt – tid til mit barn. Dette er kort sagt et forsøg på at hjælpe børnefamilier i den travle hverdag med at undgå færdigmaden og stadig have tid til ungerne. Jeg mener nemlig at hjemmelavet mad er meget bedre end det vi køber, at hjemmestrikkede huer holder bedre på varmen og at vejen frem er økologi og en lidt mere klassisk måde at gøre ting på.

Jeg er uddannet historiker og har derfor ikke en uddannelse indenfor hverken børne- eller husholdningsområdet, men til gengæld en lang erfaring som mor og husmor, som jeg her gerne vil trække på.